Adres

Beesdestraat 76, 3077 HB Rotterdam

Contact opnemen

Contact opnemen

Hoe bereikt u ons?

Er zijn verschillende manieren om R&R Administratie Service B.V. te bereiken.


Met de auto/motor

Wanneer u in de richting van Rotterdam rijdt, houdt u daarna de borden Ridderkerk aan en neemt u deze afslag. Vervolgens rijdt u door tot aan de verkeerslichten en u slaat hier linksaf de Rotterdamseweg op. Bij de volgende verkeerslichten (ter hoogte van het Total tankstation) slaat u rechtsaf om vervolgens met de bocht mee naar links te gaan. Na 120 meter ziet u aan de rechterkant ons kantoor, boven het eethuis op de hoek.

Het adres voor uw navigatiesysteem

Beesdestraat 76, 3077 HB ROTTERDAM

Openbaar vervoer

Met bus 143 of 144 stopt u vlakbij ons kantoor. U stapt uit deze bus bij de halte P+R Beverwaard, Rotterdam. U steekt de weg over en loopt vervolgens rechtdoor, na 80 meter slaat u linksaf de Beesdestraat in en treft u na 120 meter rechts op de hoek, boven het eethuis, ons kantoor aan.

Komt u met de tram dan zijn wij ook prima bereikbaar op 3 minuten loopafstand van de halte. U neemt hiervoor tramlijn 23 richting Beverwaard en vervolgens stapt u uit bij de halte Croystraat. U loopt langs de sloot in de richting van de grote weg. Aan het eind van het voetpad slaat u rechtsaf waar u vervolgens na 60 meter aan de rechterzijde, boven het eethuis, ons kantoor aantreft.

Bezoek ons

 • Beesdestraat 76,
  3077 HB Rotterdam
Navigeer

Postadres

 • Postbus 9344,
  3007 AH Rotterdam

Bel ons

 • Telefoonnummer:
  010 482 06 08
Direct bellen

Mail met ons

 • E-mail:
  info@br-rr.nl
Direct mailen